معرفی آنریل انجین 4
در میان انجین های بازی سازی که مبنای پیاده سازی انواع بازی ها هستند محصولات اپیک از همان ابتدای انتشارشان در معرض دید بودند و امروز قصد داریم آخرین نسخه ی این انجین مرسوم به UE4 را مورد بررسی قرار دهیم.
درباره ویژگی های برجسته این نسخه میتوان گفت که مهمترین ویژگی آن انتشار عمومی Unreal Engine خواهد بود و بالاخره Epic به اون هدفی که داشت در UE4 رسید و اون هدف چیزی نبود جز انتشار عمومی آنریل انجین برای همه و حالا این انجین قدرتمند میتوانددر اختیار عموم قرار بگیرد.. از یک استودیو بزرگ گرفته تا یک گیم آرتیست مستقل و قیمت آن فقط ماهیانه 19 دلار هست و شما با پرداخت ماهیانه فقط 19 دلار میتوانید Unreal Engine 4 رو با تمامی ویژگی هاش و همینطور تمامی Source Code های ++C، مطالب و ویدئوهای آموزشی برای انجین، پشتیبانی و به تمامی بروزرسانی های این نسخه دسترسی داشته باشید.
اما بعنوان ویژگی های جدیدی که در Unreal Engine 4 اضافه شده ابتدا میشه به قابلیتی به نام Blueprint اشاره داشت که یک Visual Scripting کاملا پویا و بر پایه نودبیس هست و باعث میشود تا نیاز شما به کدنویسی و اسکریپت نویسی در این نسخه از انجین به حداقل برسه. همچنین بخش Blueprint بصورت کاملا ریل تایم عمل میکنه و شما میتونید در حین انجام کار ویرایشهای لازم رو روی node ها انجام بدید و حتی امکان دیباگ بصورت ریل تایم نیز در اون فراهم شده و هر node که مشکلی داشته باشه توسط Blueprint خطایابی میشه و با یک فلش قرمز به شما نشون میده که مشکل از کجاست. درکل قابلیت Blueprint در آنریل 4 واقعا فوق العادست و همونطوری که در ابتدا هم گفتم مطمئن هستم که اسکریپت نویسی رو در Unreal Engine 4 به حداقل خواهد رسوند.